Fallstudie

Center for Helse i Holstebro

Center for Sundhed i Holstebro, det nya hälsocentret, tilldelades priset “Framtidens hälsobyggnad 2019”.

 “Vi är mycket stolta över priset och vill tacka alla som röstade på Center for Sundhed.” “Vi ser utnämningen som ett erkännande av den höga ambitionsnivån hos regionen och kommunen”, säger Jens Kristian Hedegaard, ordförande för Social- och Sundhedsudvalget i Holstebro Kommune, i ett pressmeddelande.

I Lithomex A/S är vi stolta över att ha bidragit med material till denna spännande byggnad. Lithomex L20 styrkefuge har blivit specificerad och använts som fogmaterial på parkeringsplatsen och gångområdena runt omkring Sundhedshuset, där granitsten har använts som beläggning.

Lithomex L20 är en produkt i vår serie av styrkefuger som används när det ställs höga krav på beläggningens belastning samt vattenpermeabiliteten i fogarna.

Entreprenørfirmaet Ivan Jakobsen A/S från Struer färdigställde det imponerande arbetet med beläggningen i juni 2019, och Lithomex A/S vill gratulera Holstebro kommun och stadens invånare till det fantastiska byggprojektet, som de med all rätt kan vara mycket stolta över.

Kontakta oss

Behöver du hjälp?